Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch

Cynical

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy Twitch jest dalej playable po nerfach prawie nikt im nie gra, z kolei w Korei jest strasznie często banowany. Jaka myślicie?

Opublikowano

Według mnie jest w TOP3 najlepszych ADC w Late. Naprawdę wtedy wymiata :D Co do grania hmm... trzeba umieć nim się farmić i przeżyć early. Potem idzie z górki :) Jak pograsz nim z 30 meczy to powinieneś już nieźle ogarniać :) Nie wiem co tak mało osób go bierze, to naprawdę dobra postać.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ogólnie Tristana wywaliła go z mety, jest lepsza od niego pod late tak samo Kog'maw :) Według mnie jest dobry jeśli team pod niego gra tzw. jeśli pickujesz do niego Lulu lub Zileana to z przyspieszeniem+niewitka z jego (Q) można spokojnie w mid game kogoś wysolować.

NE8h1XT.png

Opublikowano

nikt nim nie gra bo jego early jest slabe, kog i trist maja wiekszy range znacznie czesciej niz twitch, adc ma zadawac obrazenia w 1 osobe a nie w kilka

trist i kog sa lepsi, a twitch bma strasznie slabe early

jest niegrany, bo sa lepsze picki

­

Opublikowano

kto w korei biega solo (mam na myśli bez supporta, który kupuje itemy czy robi coś równie bezużytecznego)? tam jak się gra duo bot to do końca dlatego kog i lucian są tak OP

twitch ma słabe early? Koreańczycy mają zawsze co najmniej dobre.

jak masz supporta warda to bierzesz tristane

Hejo

Opublikowano

Problem jest z nim w early, a raczej z przeżywalnością. Duża ilość marksmanów może go łatwo wyeliminować w szybkim czasie. Jednak odpowiednie pozycjonowanie i potrafi nieźle namieszać w TF. Jak dla mnie jak najbardziej opłacalny.

Opublikowano

kto w korei biega solo (mam na myśli bez supporta, który kupuje itemy czy robi coś równie bezużytecznego)? tam jak się gra duo bot to do końca dlatego kog i lucian są tak OP

twitch ma słabe early? Koreańczycy mają zawsze co najmniej dobre.

jak masz supporta warda to bierzesz tristane

no właśnie, gracze z korei mają dobre early, ale my mówimy o eupolen poziom silvera, wiele to nie zmienia

jego early jest slabe, ma slabe wymiany przed 6, musi wbic te 4 stacki passywy by zbic cos z e 

­

Opublikowano

Imo ma za słabe early w porównaniu do tristany czy koga. W late Tristana, Kog > Twitch. 

Żeby w late nim ugrać też trzeba coś ogarniać a w goldzie na eupolen trudno o ogar

Opublikowano

Nie polecam, z Q już się uciec nie da jeśli zostaniesz zaatakowany.. jest wiele lepszych picków

Opublikowano

Jest wiele lepszych picków, np. Tristana, Kog'Maw. Jest trudny do opanowania i słaby w early. I w dodatku ten nerf na Q...

yorick.png

Dostać ostrzeżenie za byle gówno? Jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...